duminică, 12 ianuarie 2014

Facebook Fashion Trends Constanta

Buna fetelor!


Imi plac tendintele strazii, este usor sa sesizezi ce se poarta si ce este in voga , cine sunt cei populari, micile vedete ale orasului si cine nu .  Moda strazii si a orasului de multe ori nu are nicio legatura cu tendintele fashion dictate la Paris sau Milano, cu marii designeri si eticile de asortare a diferitelor articole vestimentare and so on.

 Cum bine stim diversele retele de socializare, precum  facebook-ul, au devenit un mod eficient de a ne promova stilul si de a ne "lauda" cu lifestyle-ul nostru. De a impartasii micile sau marile noastre bucurii si de a aduce viata de zi cu zi din ce in ce mai mult pe paginile noastre personale. Astfel tendintele strazii, urban fashion-ul este prezent pe mai toate retelele de socializare si reprezinta o caramida de rezistenta in market-ul proprii imagini. Tendintele locale ale fiecarui sezon sunt usor de observat si monitorizat doar prin urmarirea news feed-ului.


Uitati cateva din ultimele tendinte locale si foarte populare prezente pe facebook:



- Fuste din piele neagra/rosie in diverse modele purtate la cizme tip ugg, cizme dupa sau sub genunchi  cu sau   fara tocuri inalte, la pantofi eleganti sau de club pana la botine.
                                  
                 







  - Fesuri animalute, purtat de fete de liceu pana la vedete precum Delia sau Tania Budi.
 





- Fesuri cu mesaje.
- Bluze cu maneci din piele in colturi. 
- Coliere statement
- Bentite accesorizate





6 comentarii:

  1. Mie imi plac colierele statement si pielea in general :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, te cred! Si mie imi plac, anul asta trend-urile au fost pe gustul meu...

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Si mie mi se par foarte dragute! Eu ma gandeam sa-mi fac unul cu un mot de blana, dar am renuntat pentru ca eu nu port fes :))

      Ștergere