luni, 6 ianuarie 2014

Machiaj Produse Farmasi

Buna fetelor!

Am realizat zilele acestea un machiaj folosind produse Farmasi.
Sper sa va placa si sa va insipire.

1.Pentru fata am folosit fondul  de ten "Farmasi Stay Matte", in cazul meu nu se potriveste foarte bine cu nuanta tenului meu si astfel am ales sa combin 2 nuante- 01 si 03. Dupa ce am aplicat fondul de ten am conturat sprancenele cu un fard maro inchis mat cu ajutorul unei pensule unghiulare mici. Dupa ce am definit sprancenele si am obtinut forma pe care eu am dorit-o am aplicat din nou fond de ten doar nuanta 01 si am redefinit conturul sprancenelor oferid luminozitate ,de asemenea  am aplicat si putin fond de ten 01 sub ochi si la sfarsit am asezat noul strat cu ajutorul unui buretel presand usor. In cele din urma am aplicat pudra "Farmasi Happy Face nr. 03".
Pentru conturul fetei am folosit fard de pleoape maro din paletuta  rotunda "Terracotta 4- color eye shadow" nr. 03 si pentru blushul din obraji "Powder Pearls - Illuminatig Powder" nr. 03.

2.Pentru machiajul ochilor am aplicat in primul rand pe pleoapa "Terracotta Powder" nr.03 in locul unui fard sidefat alb si in pliul pleoapei putin fard rosu dispersand spre exterior, in cele din urma am conturat cu fard negru amestecand pierdut nuanta de negru cu rosu spre exteriorul superior. Am conturat ochii cu "Farmasi Deep Look Eyeliner" si la sfarsit am aplicat mascara pe gene.
Pentru o finisare stralucitoare am aplicat pe pometi "Terracotta powder" si buzele le-am dat cu Rujul True color Lipstick" 07.





6 comentarii: