marți, 4 februarie 2014

Produse Farmasi - Pareri Part 1.

Imi plac produsele cosmetice de la Farmasi. Personal cred ca exista un raport bun intre calitate si pret.
De asemenea ma impac mai bine cu produsele de la Farmasi decat Elf Essential si este una din firmele mele preferate pentru cosmetice accesibile ca pret. In viitor doresc sa incerc si de la Essence deoarece am vazut cateva review-uri bune despre aceasta firma.
Momentam am in colectia mea de machiaje urmatoarele Powders:

1. Terracotta Powder no. 02 - 30 Ron
Imi place textura pudrei insa este putin cam prea stralucitoare pentru mine. Eu o folosesc pentru highlight si uneori chiar si pentru machiajul ochilor.  Recipientul pudrei este unul dragut si rezistent. Nu am patit cu vreun produs de la Farmasi sa mi se rupa capacul sau sa fie incomod la deschidere, sa ma deranjeze dimensiunea sau continutul in sine sa se deterioreze si sa se imprastie in recipient.


2.Silky touch compact powder no. 02. - 16 Ron
 Am cumparat-o de ceva timp pudra aceasta si pot spune si acum ca mai am foarte mult produs. Imi place ca este compartimentata si pot tine buretelul pentru pudra fara ca acesta sa sa se incarce cu produs. Are o textura buna si imi da senzatia de  o pudra full covrage. Este putin cam  grea si daca nu esti atenta iti poate da aspectul de masca, insa aplicata corect isi face treaba frumos. Nuanta pe care am ales-o eu este putin cam deschisa insa mie imi place foarte mult asa , pentru ca nu o folosesc pe tot tenul ci doar putin sub zona ochilor pentru a oferii senzatia acea de luminozitate si pentru a deschide si a imi contura fata.


3. Powder Pearls - Illuminating Powder no 03. - 23 Ron
Este o culoare frumoasa trandafirie usor sidefata. Eu o folosesc ca si blush si o aplic pe obraji dupa ce am realizat conturul fetei pentru o mica pata de culoare care ma face sa par mai vioaie.

4 comentarii:

  1. hmmm sunt tentata sa incerc Silky touch compact powder si asa pudra pea se cam termina :))) pune si preturile produselor :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :* Este o idee buna! O sa updatez postul si cu niste preturi de pe site-ul lor. Depinde mult si de unde le cumperi. Eu le-am gasit in Tomis 3 mai ieftine decat cele de pe site.

      Ștergere
  2. Pudra o am si eu nr 3 dar mi-e inchisa. O folosesc doar pe timpul verii sau imi conturez fata pe timp de zi :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca asta este una din problemele produselor lor , nu au suficient de multe nuante si uneori nu prea se potrivesc. Dar gasim noi ce sa facem cu ele ;))

      Ștergere