duminică, 9 februarie 2014

Produse Farmasi - Pareri Part 2.

In partea a doua a acestui subiect vreau sa va povestesc despre  alte cosmetice pe care le-am folosit de la farmasi.

. 1.Stay Matte Foundation. no. 01- 03 - 20  ron
Este un fond de ten Full Covrage suficient de bun pentru pretul sau. Eu l-am folosit pentru ca aflasem despre el ca te ajuta la  inlaturarea monstruletilor de pe fata, fiind creat pentru un ten uleios. Adevarul este ca in timp am scapat de o parte din bubitele pe care le aveam. Are tendinta sa usuce tenul normal dar daca folositi o crema potrivita pentru acesta problema este inlaturata. Acoperirea este una medie, in cazul meu in privinta nuantelor am avut o mica problema fiind nevoita sa amestec 2 nuante pentru o potrivire perfecta. Este un fond de ten bun pentru timpul zilei, usor si ieftin.



  2. High Performance - 32 ron 
 Imi place ambalajul acestuia si prezentarea. Este usor de utilizat si igienic datorita pompitei sale. Are o acoperire mai mare decat cel Stay Matte si in cazul acestuia nuanta pe care am ales-o era cea potrivita. Este un fond de ten care imi place sa-l am permanent  in colectia mea de machiaje accesibile si bune. Se aseaza frumos si nu are tendinta sa se adune inestetic. Ofera tenului o finisare placuta si rezistenta.





 3. Camouflage Liquid Concealer - 12 ron
Eu il folosesc mai mult pentru highlight  decat pentru a corecta imperfectiuni ale fetei. Imi place sa-l folosesc sub ochi in forma de "V" pentru a acoperi posibilele cearcane dar mai ales pentru a ilumina si deschide zona de sub ochi. Este ambalat simplu si util.

2 comentarii: